Lente – Tuinverlichting

De natuur (en de tuin) ontploft

Veel regen ja, deze lente, maar in combinatie met zonneschijn is de natuur uitbundig groen geworden. Wandel eens wat rond en je ziet een grote variatie aan groeiende en bloeiende bomen en planten, zowel in het wild als in plantsoenen en tuinen. Een feest voor het oog!


Optimaal genieten van je tuin

Ben je een buitenmens en heb je hart voor je tuin, dan onderhoud je die goed, of het nu om een (half)wilde tuin gaat of een siertuin. Elke soort tuin gedijt bij passend onderhoud en als je zelf geen groene vingers hebt, staan wij voor je klaar om je tuin te onderhouden. Goed, dan is je tuin mooi en precies naar je zin en dan wil je daar ook zoveel mogelijk van genieten, niet alleen overdag, maar ook 's avonds als het donker wordt, zeker nu de vakantietijd met lange zwoele zomeravonden eraankomt. Eén ding is dan onmisbaar: sfeervolle tuinverlichting.


Tuinverlichting op maat

Als wij een compleet nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, nemen we in overleg met de klant de tuinverlichting mee in het tuinplan: tuinverlichting op maat. Maar ook in bestaande tuinen kunnen wij passende tuinverlichting aanbrengen. Dat kunnen 'oude' lantaarns zijn, verlichting onder een overkapping of langs een vlonder, spotjes die bomen uitlichten etc. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de tuinverlichting energiezuinig is en dat de elektra veilig en weersbestendig is. Zo verandert jouw stralende dagtuin in een feeërieke nachttuin. Zet de tuinstoelen maar klaar!


Tip

Naast vaste tuinverlichting kun je bijv. ook verplaatsbare 'fakkels' met zonnecellen gebruiken. Zet deze overdag op een zonnig plekje, dan branden ze 's avonds en 's nachts des te langer. Ook handig voor een tuinfeestje!